fredag 17 februari 2012

Yrkeskarriär

Flisans yrkeskarriär har nu tagit oanade vändningar. Hon började som börshaj och finansvalp men tyckte att jobbet "sög". Så nu har hon blivit vice Ekonomichef. Det trivs hon bättre med. Hon har fått ett snyggt kontor med bra arbetsredskap såsom både säng, leksaker och matskålar. Dessutom är det ett lite mer socialt jobb då hon har många kollegor som kommer och kelar med henne. Det är även lite mer liberalt med godis på den här arbetsplatsen. Går vi ut på takterassen så kan vi även se Humlegården bara 80 meter härifrån. Vacker tass på det tycker Flisan!

Vi mjukstartade med en halvdag från 9:45 - 12:15 utan kisspaus. Det gick hur bra som helst. Inga olyckor på kontoret. Flisan pep lite när jag lämnade rummet för att kopiera eller hämta kaffe men hon tystnade snabbt. När hon gnagde på sitt ben så var det inte ens intressant att titta upp för att se vart matte tog vägen.

Så med facit i hand så har alltså första dagen på kontoret varit väldigt lyckad. På bilden nedan ser ni hur Flisan har störtat fram till sin säng utan att ens ta av sig tröjan. Husse kom och hämtade Flisan vid 12:15 för att ta en långpromenad i det vackra vintervädret innan arbetet som finansvalp fortsatte hemma.

2 kommentarer:

  1. Ja att jobba på en bank är sådär, man trodde det skulle vara lite roligare! Pappa sitter bara o stirrar på sina skärmar som om livet hängde på det ... lagomt kul!

    Vice chef är bättre, man har ett eget kontor o allt. Jag tror faktiskt att jag ska bli pappas chef också, mycket roligare!

    SvaraRadera
  2. Den arbetsplatsen går inte av för hackor,eller???
    Nya jobbet ÄR JU MER SOCIALT dessutom tror jag.
    Lycka till Flisan.
    Carin

    SvaraRadera