onsdag 8 februari 2012

Albin


Albin kommer bli en av Flisans närmaste släktingar. Mormor ska nämligen ta hand om Albin som är en omplaceringshund då en familj har drabbats av allergier.

Albin har precis fyllt 5 år den 3 februari och är en snäll liten Shetland Sheepdog. Albin hänger med på det mesta med är lite försiktig när han möter vuxna hundar. Däremot älskar han valpar och barn. Det tycker Flisan låter toppen! Albin är väldigt liten till växten, inte mer än 32 cm hög. Det passar Mormor perfekt så hon kan ta med honom på tåget när de ska hälsa på Flisan i Stockholm.

Nästa vecka ska Mormor få träffa Albin regelbundet under veckan så de får lära känna varandra. Om allt går bra så följer han med tillbaka till Arvika den 18 februari. Gissa om att han är efterlängtad. Flisan ser också fram emot detta. Framför allt att Mormor kommer nu på Lördag men hon hoppas också på att få hinna träffa och leka med Albin innan han åker med Mormor hem.

Välkommen till familjen säger vi till sötnosen Albin!

3 kommentarer:

  1. Vilken liten sötnos! Flisan kommer nog gilla Albin.

    /Lillan

    SvaraRadera
  2. Ja han är verkligen supersöt. Men vad liten han är =) Mätte precis flisan och hon är drygt 30cm nu så de kommer vara ungefär lika höga =)

    SvaraRadera
  3. Ja, han är en riktig sötnos han med. Jag är så förväntansfull!!

    SvaraRadera