torsdag 16 februari 2012

Albin på besök

I går kom då äntligen Mormors blivande Shetland Sheepdog Albin på besök. Även Oskar var med. Albin var så söt och jag tror aldrig jag har sett en så tjock päls förut. Han var lite tillbakadrag och försiktig och tyckte Flisan var lite väl framfusig även för en valp. Men träffen var väldigt lyckad och Mormor fick alla chanser att gosa med Albin som villigt satt i knät och njöt. Många pussar blev det också.


Efter maten gick vi allihop ut i trädgården och lekte i snön. Vilken cirkus! De hade så roligt, även Albin lekte så smått. Flisan sprang på så snön yrde och Oskar var inte sen att hänga på. När Flisan blev ordentligt valpjobbig så sa han till på skarpen. Det var bra, det kan vår tuffa lilla Flisa behöva.

Mormor var riktigt förvånad över hur tuff Flisan kan vara. Det är ingen som riktigt tror att det är möjligt förrän man ser det i levande livet. Flisan har sovit som en liten gris hela natten. Det tog på krafterna men oj vad roligt det är att se henne härja runt.

Stort tack till Sarah, Johan och lilla Alva för en trevlig kväll!




1 kommentar:

  1. Det är vi som ska tacka! :) Det var så trevligt att träffa er! Alva somnade mycket riktigt på vägen hem. Och hundarna var bra trötta de också. :)

    SvaraRadera