måndag 6 februari 2012

Lekträff med Bettan Bus

Vilken härlig dag vi hade det i lördags när Flisan fick träffa Bettan för första gången! Vi började i trädgården där de fick nosa på varandra. Flisan tyckte det var lite läskigt när Bettan rusade fram och skulle hälsa. Men Bettan är världens snällaste hund och kände på sig att Flisan var lite rädd så hon gick undan på en gång och lät Flisan närma sig i sin egen takt.


När vi sedan kom in i värmen så släppte Flisan loss och visade sin sanna personlighet. Oj vad roligt hon hade. Att Bettan var en kompis som hon fick busa med, den kan ju liksom inte bli bättre tycker Flisan.


Bettan som helt plötsligt blev stora tjejen tyckte nog att Flisan var lite väl intensiv mellan varven och vi såg att hon tyckte att Flisan ibland var en riktig skitunge, valpig som hon är :) Men då sa Bettan ifrån vänlig men bestämt innan leken tog fart igen. Bettans öra fick sig säkerligen ett tjuvnyp eller två.


Sammanfattningsvis så kunde det inte ha gått bättre. Inga incidenter utan bara lek och skratt. Bettan till och med inbjöd till lek och släppte vid några tillfällen till och med sin älskade boll för att invitera Flisan till lek. Eftermiddagen får alltså högsta betyg och det dröjer nog inte länge förrän de får träffas igen.


Behöver jag säga att Flisan somnade så fort vi la täcket över henne på kvällen och hon sov dessutom större delen av söndagen. Stort tack till Bettan och hennes matte Linda för en trevlig eftermiddag och kväll. Stort tack även till Lillan för trevligt sällskap och många fina foton!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att Flisan fått en ny lekkamrat.Hon är en tuff tjej som törs bita Bettan i örat. Jag ser att Bettan löpte åxå.
    Ska bli så kul och se hur hon reagerar när Albin kommer på besök sen.

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder på vovvarna.
    Carin

    SvaraRadera