onsdag 15 februari 2012

Oh no


Ibland är olyckan framme. Flisan är näst intill rumsren och det händer kanske en olycka i veckan men det blir mer och mer sällsynt. Men så i förra veckan hände något som aldrig hänt förut. Flisan kissade i sin egen säng. Hon kom på vad som hände och skuttade ur sängen snabbare än blixten och resten av kisset kom på golvet. Stackars Flisan, det var en olyckshändelse och hon såg själv alldeles förvånad ut. Men jag tycker hon var jätteduktig som upptäckte det och visste att det var fel och försökte rädda situationen.

Flisan är bara 15 veckor och rumsrenhetsträningen går som en dans. Flisans bror Leo har varit rumsren i ett par veckor redan. Vad duktiga de är. En del får ju träna upp till 6-7 månader. Nu håller vi tummarna för att det inte kommer något bakslag.

4 kommentarer:

  1. En olycka händer så lätt,ingen panik.
    Carin

    SvaraRadera
  2. Hon har inte haft någon olycka medan jag jobbat på minst ett par veckor, innan denna olyckan så var det när Bettan bus kom och lekte ... tror att hon bara blev lite för uppspelt för att ha koll.

    På sista tiden har hon faktiskt marketat några gånger att hon behöver gå ut, så det är superbra. Dels lär hon sig att markera samt att vi blir bättre på att tyda hennes signaler.

    Heja Flisan!

    SvaraRadera
  3. Vad duktig hon är! Poppy var närmare 9 mån innan hon var helt rumsren. Det var en väldigt kall vinter när jag hämtade henne och hon frös för mycket för att kunna sitta ner 5 sek ute och pinka.

    SvaraRadera
  4. Tror det är många faktorer som spelar in förutom hunden själv. Vi har en egen trädgård där det inte finns bilar eller andra distraktionsmoment. Samt att vi har haft lite tur med vädret, när Flisan var liten (mindre) ville hon inte heller ge sig ro att gå ordenligt på toaletten när det var för kallt.

    SvaraRadera