onsdag 1 februari 2012

Solen lyser

Sol ute - sol inne - sol i hjärta - sol i sinne

Flisan på solskenspromenad

5 kommentarer:

  1. Det var fantastiskt skönt ute igår, vi tog en lång promenad i solen och det var så skönt. Flisan är duktig i koppel. Hon får dock några "tjuvstopp" ibland men om bara väntar några sekunder o lockar o går igen kommer hon igång igen.

    Flisan går mest bakom men om hon går vid sidan så går hon på min högra sida, jag vill att hon går på min vänstra. Så vi över ett par tre gånger varje promenad med kortare koppel (som på bilden) i kanske 50m att gå på vänster sida =) Ibland går det bra och ibland går det sådär =)

    Idag är det -4 så det blir en lite kortare promenad än igår, men täcket Flisan fått lånat är varmt och skönt så det är inga som helst problem att vara ute ganska länge om man bara rör sig.

    SvaraRadera
  2. Gillar hennes täcke! Jag har oxå en gepard här hemma:)

    SvaraRadera
  3. Lisa! Får jag fråga var du har köpt ditt röda täcke med teddyfoder som går upp en bit i halsen? Det är ursnyggt tycker jag :) Geparden också förstås ;)

    SvaraRadera
  4. Från kerstin! Har inte adressen på denhär datorn, men sök på "kerstin whippet täcken" nså får du säkert upp sidan, hon har lång kötid dock jag står i kö för ett täcke till;)

    SvaraRadera
  5. Då vet jag precis. Jag tänker också beställa därifrån men vill att Flisan ska bli lite större först, hon verkligen växer så det knakar :) Kerstins täcken är helt fantastiskt fina!

    SvaraRadera