måndag 20 februari 2012

Flisan med sina friare

I lördags var matte Annica förbi med sina alldeles förtjusande Whippetkillar, Vincent och Nelson. Det var så kul att se hur Flisan reagerade på två fullvuxna whippethanar. Hon tyckte det var så roligt. Precis som vanligt så visade hon vilken tuff tjej hon är. Hon skuttade, lekte och retades. Skillnaden var nu att Vincent som är 8 år uppfostrade Flisan och sa till när hon gick över gränsen. Det tog några gånger men sedan började hon förstå vad han menade. Men han var så snäll och Nelson också förstås.

Stiliga fästmannen Nelson 7 år

Hälsningsritual

Lek och bus

Flisan myser med härliga Vincent 8 år


Efter lek och bus så var alla vovvarna trötta. Annica hade varit ute på en långpromenad innan de kom och vi hade gått till Centralen för att vinka av Mormor och Albin. Så en tupplur passade alldeles utmärkt medan vi tvåbenta fikade i lugn och ro. Flisan kurade ihop sig hos Vincent och tyckte livet var toppen.

Flisan öppnar sin present

De hade även med sig en liten present till Flisan i form av ett tuggben. Det fick hon öppna när killarna hade gått hem. Annica skickade ett sms senare på eftermiddagen och berättade att Nelson stod kvar utanför porton i sju minuter och ville inte alls lämna sin fästmö Flisan.

Tusen tack Annica, Vincent och Nelson för en trevlig eftermiddag, det måste vi göra om snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar