lördag 25 februari 2012

Transportväska

I påsk åker hela familjen till Norrland för en riktig påskhelg med släkten i Snipstugan med allt vad det innebär. Det blir skoteråkning, bastu, god mat och dryck och sena kvällar med sällskapsspel. I år har vi ju tillökning i familjen och måste på något sätt få med oss Flisan upp till Norrland.

Vi har redan bokat dubbla flygbiljetter. En uppsättning där vi räknar med att kunna ha Flisan med oss i kabinen. Den andra uppsättningen biljetter är om Flisan blir för stor till påsk så vi måste checka in henne och hon får åka i bur. Hualigen jag hoppas vi slipper det. Vi har börjat öva henne till att vänja sig vid väskan för kabinen men hon börjar redan bli så stor så frågan är om hon kommer ha växt ur väskan vi har fått låna av Bettan Bus. Trånga utrymmen har hon ingenting emot som ni kan se men hon måste ju få plats också.

Vi bestämmer oss närmare inpå och i värsta fall får vi handla en transportbur som är godkänd för flyg.

Erfarenheter tas emot med stor tacksamhet från er som har checkat in era hundar och låtit dem flyga i transportbur och alltså inte i kabinen. Flisans matte börjar nämligen bli lite nervös...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar