tisdag 24 januari 2012

Utelåst


Men Mormor...vart tog du vägen..?!

Mormor går ut i trappen och slänger soporna i sopnedkastet. Går in igen och ropar på Flisan. Flisan svarar inte och kommer inte springande. Mormor blir nervös och springer ett snabbt varv i lägenheten innan hon kommer på att Flisan kanske smet ut i trapphuset.

Mormor öppnar dörren och där sitter Flisan snällt på dörrmattan och målsöker dörren med blicken. Behöver jag säga att Mormor blev rundslickad i ansiktet?

Kanske inte den bästa ensamhetsträningen men Flisan skötte sig åter igen exemplariskt, bättre än Mormor i alla fall ;)

3 kommentarer:

  1. Ja verkligen en offensiv variant av ensamträning, vanligtvis brukar valpen stanna inne och husse/matte går ut, å andra sidan vågar inte Flisan gå i trappor ännu så hon hade inte så mycket val än att hoppas på att Mormor skulle börja sakna henne =D

    Bra där Rose-Marie!

    *andnöd*

    SvaraRadera
  2. Ja.jag säger då det,först ligger de och snarkar när Linda kommer hem på lunch o förväntar sig något färdigt o framdukat, SEN stänger hon ute Flisan i trappan,var skall detta sluta,det är bara tisdag än.
    Carin

    Ps: När jag skötte Baloo en vecka hände det många grejor,men det tar vi sen.Ds

    SvaraRadera
  3. Ja precis Carin...du kanske inte ska kasta sten i glashus ;)Tror inte utrymmet räcker till för att berätta allt som hände under den veckan va ;)
    Eva

    SvaraRadera