torsdag 12 januari 2012

Playdate med Leo

I fredags var Flisans bästisbror Leo och hälsade på med sin matte Sara och husse Antti. Oj vad roligt de hade det. De var lite försiktiga de första två minutrarna och nosade på varandra både fram och bak. Sedan sa det bara WROOOM. Aldrig har jag väl sett två valpar vara så glada att se varandra och leka och ha så kul. De jagade varandra och ställde till med ett riktigt whippetrace i vardagsrummet. Det var så roligt att se och det värmde rejält i hjärtat på oss mattar och hussar som fick se hur kul de hade det.

Efter en dryg timme tog energin slut och Flisan och Leo låg och gosade och slickade varandras öron i Flisans säng, helt utslagna. Flisan blev nattad tidigt den kvällen och var till och med trött hela nästa dag då hon sov mycket. Leos matte Sara berättade att Leo satt och nickade till på T-banan på väg hem. Efter att Leo varit hemma hos oss så lärde sig Flisan att uppskatta sin säng, vi tror att det är för att Leo hade varit där och invigt den och hon kände sig trygg när hon kände lukten av honom.

Vi bestämde oss för att ha löpande kontakt så de får träffas med jämna mellanrum och leka av sig.

Stort tack till Leo, Sara och Antti!

4 kommentarer:

  1. Åh, vilka fina bilder på vovvarna tillsammans!

    /Lillan

    SvaraRadera
  2. Skall hon redan få fästman????
    Carin

    SvaraRadera
  3. Gud va gulligt, man får nästan ont i hjärtat.

    SvaraRadera
  4. Men så sööööta! Det är så kul med syskonbus! Vi har fortfarande tät kontakt med vissa av tjejernas syskon. De har ett speciellt band!

    SvaraRadera