torsdag 5 januari 2012

Första natten

Flisans första natt gick bra, även om det inte riktigt gick som vi tänkt oss. Flisan var helt slut efter alla upplevelser. Vi hade bäddat hennes säng med hennes egna sängkläder och ställde den vid sidan av vår säng så jag kunde nå ner med handen till henne.


Hon ville inte riktigt förstå att det var där hon skulle sova, hon hade ju trivts så bra i våra knän. Efter några försök så lyfte vi snabbt upp henne i vår säng och hon fick sova på sin filt mellan oss. Då somnade hon på fem sekunder och sov hela natten. Hon vaknade inte förrän 07:30.

Ligga på husses kudde var toppen. Dessutom har hon ju nära till hans hår som hon kan bita i när hon vaknar för det är ju jätteroligt!


Sova med nosen vid mattes hals är det bästa Flisan vet. Eller agera halsduk och lägga sig tvärs över halsen funkar också bra. Mycket snuttande blir det också, både på halsen och i örsnibben och samtidigt tramp med tassarna. Jag tror hon saknar mamma Java i dessa lägen.


Gärna lite täcke också så det blir varmt och skönt.

3 kommentarer:

  1. Ja det måste vara en stor omställning från att sova med 8 syskon och Java plus att ha en till hund och två katter i samma lägenhet än att sova ensam i en säng hos oss, även om Flisanas säng ser och känns så skön att man skulle vilja ligga i den själv =)

    Det kommer nog ta lite tid att få henne att tycka det är skönt och mysigt att sova i sin egen säng. Men som med det mesta få får vi ta det i små steg.

    Per

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer med tiden. Hon kanske snart tröttnar på att nån snarkar i hennes öron varje natt. hi,hi.

    SvaraRadera
  3. Eller så fostrar hon sin husse och matte så att hon får sova i sängen, det har mina fyra gjort! Att sova på halsen är en specialitet mysigt tills de blir så tunga så man tror man ska strypas :))) gosigt det med.
    Lycka till med lilla busfröt!

    SvaraRadera