måndag 12 december 2011

Pappa Riki


Alla som ser Riki säger: - Åh vilken stilig hund. Och "förståsigpåarna" säger också att han står så snyggt, har sådan fin hållning och att hans blick är otrolig.

Jag säger bara: - Oj oj oj vilken snygg pappa Flisan har!

Riki bor i Hudiksvall med sin matte Fia som han älskar över allt annat. Han är en snäll och glad hund som tycker allting är roligt. Han kommer överens med alla även med andra hanhundar. Han älskar mat och missar aldrig en måltid.

Hans matte har avslöjat några av hans små egenheter. Han tycker om att bada och stoppar nosen under vattnet för att undersöka saker under ytan, han blåser även bubblor under vattnet. Viken härlig syn det måste vara. Han kan även en hel del partytrixs som att sitta fint, vinka, knacka hand, spela död och stänga både köksluckor och lådor.

På första bilden ligger Riki och myser med en familjens kaninungar. Denna egenhet delar han med Flisans mamma som också tycker om små djur.

2 kommentarer:

  1. Ja det stämmer att Java också älskar små djur, jag ska skicka dig en lussehälsning från Java och några små marsvinsungar, den bilden togs för några år sedan. Kram Maria, Java, Flisan och resten av gänget!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att pappa Riki fick ett eget inlägg :). Flisan kanske kommer att kräva att få ett alldeles eget smådjur sen med tanke på att både mamma och pappa är smådjursälskare ;)

    Fia och pappa Riki

    SvaraRadera