onsdag 24 oktober 2012

Dagmatte sökes

Hej alla kära bloggläsare

Flisan och jag går nu ut med en officiell efterlysning efter en dagmatte. Vi söker någon som regelbundet eller oregelbundet kan hjälpa oss att passa Flisan. Optimalt vore två dagar i veckan men även någon gång då och då kan också passa oss. Som ni märker är vi tidsmässigt flexibla och öppna för alla förslag. Vi söker en dagmatte för att underlätta vardagen när det är ovanligt stressigt för matte på jobbet. Kan någon ägna sig helhjärtat åt Flisan dessa dagar eller timmar så kommer alla att vinna på det.


Flisan (och matte) har dock lite högre krav på dagmatten. Självklart ska det vara någon som är hundvan och som älskar gos och kel. En vänlig hand och en mjuk inställning till hunduppfostran förutsätter vi att vår framtida dagmatte har. En härlig långpromenad skall ses som en krydda i tillvaron men en regnig dag med en god bok är något Flisan också älskar. Vi vill att dagmatten skall bo i närheten av oss på Östermalm/Gärdet eller i alla fall inom Stockholms tullar. Vill ni tillbringa dagen i vårt hem så passar det oss utmärkt men vill ni hellre vara hemma hos dig så fungerar det också bra. Har dagmatten redan en egen hund så ser vi inte detta som något hinder, förutsatt att de kommer överens.

Känner du dig träffad eller känner någon som kan tänka sig att umgås med världens finaste och gosigaste lilla tjej, kontakta Flisans matte Linda på telefon: 070-316 86 62.

PS. Flisan frågade en extra gång om jag skrivet att hon tycker och att gosa? Och det har jag ju gjort...Hon säger också att en daghusse fungerar lika bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar