torsdag 17 november 2011

Stilstudie

Foto: Julia Eldh


Den här fotot är så fantastiskt vackert! Det är alltså Java - Flisans mamma på fotot. Flisan kommer få ungefär samma teckning som Java när hon blir lite större. Vad jag förstår är fotot taget i Norska fjällen, rätta mig om jag har fel. Java ser ut att trivas och beundra utsikten och tillvaron. Vår förhoppning är att lilla Flisan i framtiden ska kunna följa med oss till Lauterbrunnen i Schweiz när hon blir stor, där vi vandrar varje år. Med god framförhållning ska vi nog klara av att orientera oss rätt bland alla regler och förordningar som råder när man reser med hund, speciellt när man reser utanför EU som faktiskt Schweiz är.

Lauterbrunnen, Schweiz




6 kommentarer:

  1. Usch, då blir det karantän för Flisan. Det är nog bättre att mormor passar.

    SvaraRadera
  2. Men hon kommer att trivas bra i stugan i Luleå.

    SvaraRadera
  3. Flisan kommer älska alperna. Massor av yta, härliga backar och frisk luft. Långa sköna hiker och sedan mys under duntäcket på kvällen =)

    SvaraRadera
  4. Se bara till att hon är rabies vaccinerad så får hon ett pass och då ska det inte vara några problem att resa! Ni kan ju fråga mig för jag har ju varit till Frankrike om ni missat det ;))
    Hälsningar Igor

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vi var och vandrade med våra whippetpojkar Jack(Hot Isle Jackaroo) och Pelle(Pelagius) i Schweiz i juli.Bodde i Murren och var ute på strapatser varje dag.Dom åkte bil,färja,tåg,buss och linbana och det var inga problem.Fantastisk upplevelse att ha dom med sig!Där får dom ju vara med på restaurangerna med.Lycka till med Flisan!Härlig blogg,vi kommer att följa er.Hälsningar Lotta

    SvaraRadera
  6. Hej Lotta!

    Det var skönt att höra. Då brukar vi ju vara på nästan samma ställe :) Var det något speciellt man måste tänkta på just i Schweiz som ligger utanför EU med dokumentation, vaccinationer eller annan byråkrati? Vi hade tänkte flyga dit :) Nu får vi ju stå över Schweiz i ett år för Flisan kommer nog vara för lite för att åka till hösten med 2013 då återupptar vi traditionen. Jag förstår att det måste ha varit underbart att ha pojkarna med.

    Hälsningar
    LInda

    SvaraRadera