onsdag 30 november 2011

Äntligen är beaglarna fria!

Befriade labbhundar ser sol och gräs för första gången. Det är riktigt tårdrypande när deras tassar vidrör gräs för första gången. Det är djurrättsorganisationen ARME som ligger bakom frisläppandet och de la upp denna video för några dagar sedan. Bra jobbat!




4 kommentarer:

  1. Det var en mycket rörande film. Vill man att fler utsatta djur ska räddas så kan man exempelvis stödja WSPA, Forska utan djurförsök,
    Djurens Rätt, Djurskyddet.

    Lillan

    SvaraRadera
  2. Såg verkligen roligt ut när de klev på gräset =) Jag tyckte 10 minuter innan han vågade var modigt gjort, prata om att ta ett Steg!

    Hoppas de får ett härligt liv!

    SvaraRadera
  3. Det är upprörande och se hur många hundar har det ute i världen. Alla föds inte med samma förutsättningar inte.Det känndes i hjärtat när dom tog det första steget ut i den stora världen.Hoppas verkligen att alla kommer till ett kärleksfullt hem. Som lilla Flisan kommer att göra. Hon kommer verkligen att få vara med på många upplevelser och strapatser i sitt fortsatta liv. Ja man skulle nog vara en hund hos familjen Eriksson:)

    Mamma.

    SvaraRadera
  4. Åååå fy! Tänk att det finns djur som lever instängda hela sitt liv. En och en annan tår kom när jag såg de första stegen i frihet! Jag delar den på FB :)

    Fia och pappa Riki

    SvaraRadera