fredag 2 november 2012

Vänner

Jag vet att ni är några där ute som undrade hur det gick med Flisans dagmatte i går. Det gick toppen! Viktoria och Flisan är kompisar för att inte nämna vilka kompisar Flisan och Fluff är. De hade haft en väldigt aktiv dag med flera promenader, bus på fiket Himmelska hundar och lek i trädgården. Viktoria sa att Flisan och Fluff varit aktiva hela dagen. Det märktes för när de gått så sov Flisan resten och kvällen och natten.


Flisan hade varit lite ledsen precis när jag lämnade henne och hon hade varit lite fundersam på första promenaden men sedan verkar det ha lossnat. Hur som helst så märktes det när jag kom hem att hon haft roligt och att hon gillar både Viktoria och Fluff. Nya vänner är alltid välkomna i det Erikssonska hemmet - High Tass på det säger Flisan. Nästa dagmattebesök är bokat till den 14 november och då blir det hela dagen.

Om Viktoria och Fluff läser detta så är ni Hjärtligt Välkomna tillbaka och Flisan ser redan fram emot att träffa er igen!

1 kommentar:

  1. Gud vad roligt att det gått bra. Tror samarbetet med Viktoria och Fluff kommer gå superbra. En alldeles egen flock =)

    SvaraRadera