måndag 28 maj 2012

Svanar och vattenlekar

Flisan är som de flesta valpar nyfiken på det mesta. Svanar är/var hon fortfarande lite osäker på. Ska man passa sig eller är de nya lekkompisar? Med tanke på hur mycket de fräste och vilka utfall de gjorde så är Flisan inte längre det minsta osäker, hon vet exakt hur viktigt det är att passa sig för dessa stora fåglar. Nyfiken är hon däremot fortfarande.

 

Det har varit sånt fantastiskt väder i helgen så ett litet dopp hann Fröken Flisan också med. En Labrador slängde sig i vattnet och Flisan som var på lekhumör slängde sig efter utan att fundera så mycket på konsekvensen. Feg är hon inte! Sjöblöt blev hon men hon bara gick till grundare vatten och ruskade av sig det värsta.


När vi väl var hemma igen så fick det bli en dusch för att få bort sand och sjövatten från magen. Hon har som sagt ingenting emot duschen men bad i sjön är ju betydligt roligare :)


Efter duschen så har vi en standardritual. Det blir gos i soffan men massor av sköna handdukar och efter det så får hon alltid ett valprus då hon rusar runt runt i lägenheten upp i soffan, under bordet, på matte och så gör vi om rundan några gånger. Jag tror det är hennes självtorkningsmetod. Vi har i alla fall lika roligt åt detta varje gång.

3 kommentarer:

  1. Precis likadant gör Albin, men han vill fortfarande inte bada i sjön. Ringde Sarah idag och frågade om han har badat i sjön nångång men det hade han aldrig gjort. Så vi får väl träna på det.

    SvaraRadera
  2. Hon/Flisan är inte bangen,hon tror än att alla går att leka tillsammans med,svanar kan nypas ordentligt.
    Rädd för vatten verkar hon inte vara.
    Carin

    SvaraRadera
  3. Samma med mina pojkar, rusar omkring så fort man duschat dom..:) Casillas den yngsta tycker det är rätt onödigt att duscha dock och småäckligt..:)
    Vad stor flisan blivit, inte tittat in på bloggen på ett par månader nu! Roligt att se att det går bra!

    SvaraRadera