måndag 14 maj 2012

Löpning

I helgen var husse ute och sprang en kort runda med Flisan. Vi har ett fint (och alldeles för stort) sele som vi använder när hon ska ut och springa. Hon tycker det är så roligt! Hon faller in i trav på en gång och ibland gör husse det lite extra roligt och tjoar till och ökar tempo så Flisan får ta täten och galoppera en stund.

När de kommer tillbaka hem så är husse genomblöt i svett och Flisan ser helt oberörd ut. Nu senast kastade hon sig över mumintrollet och ville att vi skulle leka en stund. Men till slut varvade hon ner, gick och drack vatten och sov resten av eftermiddagen.


5 kommentarer:

  1. Bra husse!! Roligare att ha en hund med vid träning som gillar fart,husse lär få öka axet tror jag....Synd att matte inte kan hänga på,men hon har ju ny cykel...
    Carin

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju en bra idé, Linda cyklar bredvid.
    Är det Ronjas sele Flisan använder när hon tränar?

    SvaraRadera
  3. Japp, det är Ronjas sele vi använder när hon tränar. Det är alldeles för stort runt bröstkorgen men hon växer säkert i det snart och det får lov att funka under tiden :)

    SvaraRadera
  4. Fina och duktiga Flisan! Och vilka steg hon har!

    Hoppas att allt är bra med er. Vi hoppas vi får träffa er något i sommar. Det hade varit riktigt kul. Kram från pappa Riki och "farmor" Fia

    SvaraRadera
  5. Ja hon är så tjusig Flisisen. Hon har även provat att åka inlines. Eller rättare sagt husse åker och Flisan springer med. Det tycker hon nästan är ännu roligare för då går det fortare :)

    Men vi försöker ta det lungt nu i början så hennes kropp växer sig starkare och hon hinner vänja sig.

    Visst ska vi träffas Fia! Bara säg till när ni har vägarna förbi Stockholm så är ni hjärtligt välkomna :)

    SvaraRadera