tisdag 15 maj 2012

Flisan på rymmen!


Idag rymde Flisan från hundrastgården i Humlegården! Busunge!

Händelseförlopp:

På lunchen gick matte och Flisan till hundrastgården för att möta husse. Det var strålande väder och Flisan var på strålande humör. Hela familjen samlad - då mår Flisan alltid toppen. Väl inne i hundrastgården hälsar hon på lite hundar medan matte och husse står och pratar. Jag ropar på Flisan och säger hej då och nu ska du vara med husse resten av dagen. No worries säger Flisan och går tillbaka till de andra hundarna och leker. Matte hinner ca 150 meter bort i parken när hon hör ett flåsade bakom sig. Hon vänder sig om och Flisan kastar sig upp i mattes famn och river samtidigt hål på hennes nylonstrympbyxor. Ena grinden i hundrastgården har även som stängd en glipa stor nog att en liten elefantunge skulle kunna smita ut. Är man då en smidig liten Ferrari som Flisan så var ju detta ingen konst. Husse kommer promenerande efter lugn som en filbunke men smått irriterad över busungens tilltag.

Nu ska matte skriva ett brev till Stockholm Stad och säga att denna grind måste åtgärdas omedelbums. Inte för att vi tror att Flisan någonsin skulle smita om det inte är matte eller husse som är motivatorn förstås och det är illa nog.

Slutet gott allting gott.

4 kommentarer:

  1. Vilken Mattegris !

    Hälsar Gloria som bara rymmer om det vankas leverpastej :)

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du inte hade hunnit gå över gatan. För jag tror inte hon skulle ha stannat vid röd gubbe. Och hade hon kommit oskadd över så kan jag svära på att hon skulle sitta utanför ditt jobb och vänta till pappa kommit och öppnat��hälsa från mormor och säg att det var det här jag var rädd för, när hon inte fick springa lös på gärdet.

    SvaraRadera
  3. Inte skulle Flisan springa bort från sin älskade Mormor. Det finns nog inte på hennes karta ens :)

    SvaraRadera
  4. Det var snarare att Flisan sprang till Linda än att hon rymde från mig =) Hade det bara varit jag och Flisan hade hon lekt med de andra hundarna i stället.

    Per

    SvaraRadera