måndag 5 mars 2012

Perfect day

Vilken fantastisk dag vi hade i skogen i Lördags ute i Tyresta Nationalpark. Vi var ute i nästan 5 timmar. Solen sken från en klarblå himmel och det var varmt och skönt i solen och småkyligt i skuggan. Skogsvägarna var rena skridskobanan så vi gick i skogen i stället. Flisan och Gloria fick vara lösa nästan hela tiden utom vid de större lederna. De var så duktiga båda två och kom på inkallning.

Flisan och Gloria kom väldigt bra överens. Gloria hade en ängels tålamod med Flisan som hoppade och skuttade och ville busa hela tiden och bita Gloria i örat. Men hon fräste ifrån ena sekunden och viftade på svansen i den andra.

Efter ett par timmar så härjade de runt ordentligt och jagade varandra och hade så kul och Flisan lugnade ner sig med valpbuset efter hand.

Är man en valp så blir man trött även fast man har så roligt. Vi tog en lång rast i skogen och åt lunch. Då blev det hemgjorda köttbullar till Flisan och äggmackor till oss andra. Vovvarna fick vila någon timme och Flisan somnade i solen bland ljungen men fick även en liten tupplur i mattes knä.

Här kommer lite bilder som är tagna under dagen:


Vi har redan bestämt att det blir ett återbesök under semesterveckan i mars och då ska vi grilla korv också. Stort tack till Lillan och Gloria för en härlig dag!

Behöver jag säga Flisan sov i bilen hem och resten av kvällen :)

2 kommentarer:

  1. Tack själva! Ja, det var verkligen en toppendag.
    Men nästa gång blir det men broddar på skorna :)

    Lillan & Gloria

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Ni ser ut att ha haft en underbar dag. Och Flisan och Gloria är så söta.

    SvaraRadera