måndag 11 juni 2012

Waldemarsudde

Vilken dag! Flisan har fått härja runt på Djurgården större delen av dagen. Husse tog ledigt från jobbet och skämde bort Flisan med lek, bus och spring utomhus i solen. Många andra hundar var där också så hon hittade som vanligt nya kompisar att leka med. Flisan ger 4 tassar av 4 möjliga till den här dagen. Det enda som drog ner betyget liiiite var att matte inte var med ;)

Nu börjar semesterlängtan komma sig smygande eller stormande för den delen. Matte har bråda dagar på jobbet just nu så husse har fått kliva in och ta ett större ansvar över Flisan tills det lugnat ner sig något. Det passar Flisan perfekt eftersom mattes rygg gör att husse är mycket roligare att leka och skoja med. Däremot är matte fortfarande efterlängtad - Flisan gör kängurudansen varje kväll när matte kommer hem. Vi ska se om vi lyckas få det på film.




2 kommentarer:

  1. Det var en fin rastgård men det tar en stund att gå dit från oss då den ligger på "andra" sidan Djurgården. Tar en timme att spankulera dit och 45min om man bara går.

    Men jag dubbelkollade spårvagnarna och man får ta med hund så om man inte vill gå ett par timmar fram och tillbaka så kan man ta spårvagnen =)

    SvaraRadera
  2. Ser skönt ut!! Här i Luleå har vi haft en skön sommardag idag,varmt o nästan ingen vind,lätt klädda människor,länge sen sist!!!!!.Nu 21.55 skiner solen från klar himmel o 14gr varmt.De ni.........
    Carin

    SvaraRadera