måndag 4 juni 2012

Stockholm Marathon 2012

I bekantskapskretsen har vi en årlig tradition att alltid ha en picknick ute vid Djurgårdsbrunn under Stockholm Marathon. Vi äter och dricker gott, hejar på alla duktiga löpare, njuter av vädret och sällskapet.

Nåja, i år blev picknicken inställd pga dåligt väder. Vi vågade oss däremot ut en kort sväng ner till Strandvägen för att se löparna på sitt andra varv. Regnet forsade ner och det blåste horisontellt. Flisan lyckades även komma med i TV 4:s dirketsändning. Klart att kameran inte missar en sådan skönhet. Det var nästan obegripligt att förstå hur så många tog sig i mål. Vår korta utflykt varade i 40 minuter och vi var sjöblöta och iskalla när vi kom hem igen.

Här kommer några bildbevis:


Vinnaren Methkal Abu Drais från Jordanien med vinnartiden 2.19.16. Vi lyckades även fånga honom på bild på Strandvägen även om det då inte såg ut som att han var den blivande segraren.

1 kommentar:

  1. Ja det var den svalaste Stockholm marathon som jag har varit på. Jag såg fram emot en skön stol och lite bubbel och snittar på Djurgården medan vi hejar på de som springer =)

    Blev inte så denna gången men det var kul att titta en liten stund. Imponerande vilken fart eliten har och nästan ännu mer inspirerande är de att se som kämpar och kämpar och klarar sista snöret!

    SvaraRadera