fredag 15 mars 2013

Irländsk varghund

Idag hände inget extraordinärt på lunchen. Saker händer det ju hela tiden när man har en hund (en Flisa) i släptåg. Flisan slog en kullerbytta på isen och fick ett litet skrapsår på benet. Matte blev förstås orolig när Flisan stod och höll upp benet från marken i någon minut. Och visst ett litet litet skrapsås blev det men två minuter senare var hon på gång igen. Den här gången lämnade vi isbanan och gick till lite barmark istället.

Det har varit superskönt ute i solen och den värmer skönt. Vi träffade på en av bästisarna Benji idag och de blev överlyckliga för sin lekstund. Vi träffade också en irländsk varghund, en tik (som jag tror hette Gena) på bara 14 veckor men redan betydligt större än Flisan. Och så söt så söt...

En ovanligt bra lunchtimme var det och till husse kan vi också informera att Flisan utförde både nr 1 och 2 till belåtenhet...

Den irländska varghunden Gena på 14 veckor
 
Flisan och Benji busar medan Gena tittar på
 
Hälsningsritual genomfördes både fram och bak

2 kommentarer:

  1. Ibland kan Flisan se ut lite som Bambi när det är så isigt som det är nu i Stockholm. Det i kombination med att hon är snabb och inte riktigt har någon päls som skyddar henne när hon vurpar kan lätt leda till lite småsår.

    Varghundar är fina men de blir så stora så att bo i Stockholm med en kräver lite tålamod, bara få plats på bussen/tunnelbanan ... tror iofs att de flesta med stora hundar åker mest bil även här.

    Duktig Flisa, så får vi hoppas att slutar förpesta Mammas kontor :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul det är att kika in på er blogg ibland och se hur det går för Flisan. Jag ska snart själv skaffa en whippet, men han är redan 16 månader gammal. Han vill inte längre bo hemma med sex tikar... Undrar lite om deras päls och ev köp av täcke. Vad har ni för tips här?

    SvaraRadera