onsdag 13 mars 2013

Energikälla


Tigers film

Flisan vibrerar av energi! Hon skulle kunna få lika många glödlampor att lysa som ett helt kärnkraftsverk. Hon drar i kopplet och forcerar fram. Hon kan inte gå normalt utan måste skutta fram som en kanin. Till sättet så påminner hon ungefär om Tiger i Nalle Puh.

Vi har försökt hålla henne lugn efter kennelhostan i lördag och inte låtit henne vara lös, träffa andra hundar pga smittorisken eller leka för hetsiga lekar. Nu har hon varit feberfri i tre dagar och inte hostat sedan i lördags kväll. Nu kan matte meddela att Flisan MÅSTE helt enkelt få utlopp för sin energi på något sätt. Vi har redan provat att aktivera hjärnan genom att ta fram alla aktiveringsleksaker och spel vi har men det räcker helt enkelt inte. I kväll blir det till att springa lös en stund och se till att vi inte är i närheten av andra hundar. Får Flisan inte lätta på trycket så kommer hon spricka som en ballong...

1 kommentar:

  1. Stackars Flisan, hon är van att få massor med stimulans och lek och så helt plötsligt så blev det slut med det. Men jag tror faktiskt att hon piggnade till mycket fortare än vetrinären gissade.

    Men nu är hon frisk och vi ska göra massa kul saker i helgen! :)

    SvaraRadera