fredag 18 oktober 2013

Helgplaner

Trevlig helg önskar Flisan alla sina läsare! 

Hon är glad som en liten valp för hon har precis förstått att det är fredag och att vi är lediga några dagar. Vi har pratat lite om helgplanerna och i morgon blir det långpromenad i Tyresta med korvgrillning. Flisan gjorde "High Tass" på det och tyckte att dagen förbättrades med 100%.

Flisan har haft lite ont i sitt vänstra framben sen hon slog i det i skogen förra helgen. Det märks inte när hon går som vanligt men vid överansträngning eller en tvärnit så får hon ont så hon gärna lyfter på tassen och till och med haltar en liten stund. Därför har Flisan haft bollförbud större delen av veckan och matte och husse är ju så himla tråkiga som inte plockar fram bollen fast hon sitter så fint och väntar.

I Tyresta blir det därför ingen svampplockning. Dels för att det nästan inte finns någon svamp men också för att Flisan älskar att springa hinderbana mellan mig och Per i maxfart när vi plockar svamp och vi tror inte att det är det bästa för hennes ben just nu. Är benet inte bättre i nästa vecka så ska vi boka en tid hos Flisans veterinär Ylva Trygger som får känna på benet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar