tisdag 24 september 2013

Mormor och Albin

Att bli kvar i Sverige med Mormor och Albin när matte och husse är bortresta, det är inget straff säger Flisan. Hon har haft det toppen och Flisan och Albin har blivit bästa vänner. Albin som aldrig riktigt har lekt i hela sitt liv vill leka med Flisan hela kvällarna och de har så kul tillsammans.

När matte och husse inte är hemma så tar Flisan för givet att hon ska sova hos Mormor under täcket och det tillåter Mormor förtjust. Någon värmeflaska har inte behövts på hela veckan ;)

Idag åker Mormor och Albin hem till Arvika igen och jag tror att Albin kommer bli minst lika ledsen som Flisan när de åker. Men vi kommer och hälsar på i början av november och sedan är det inte långt kvar till jul efter det.

Matte och Husse tackar Mormor och Albin för all hjälp vi har fått den gångna veckan!

Trion njuter av solen på Strandvägen
 Flisan är ute och vallar Albin 
Matte omgiven av vovvar när vi kommit hem från Schweiz

2 kommentarer:

  1. Ja tack så mycket för hjälpen! Både jag och Linda kunde helt slappna av på semestern då vi vet att Flisan har det superkul och mysigt hemma :)

    SvaraRadera
  2. Det har varit en superkul vecka, och det har varit roligt att se på när Albin och Flisan lekt på kvällarna. Värsta dragkampen har det varit, törs knappt kolla om Albin har alla sina tänder kvar.
    Men nu tjuras det i Arvika vill jag lova, när jag satt och såg på TV igår kväll låg Albin i sovrummet och kom inte fast jag lockade på honom. Och maten ska vi inte prata på, tror ni att han åt torrfoder blandat med lite kassler som han brukar äta. Nejdå nu har han lagt sig till med Flisans lyxmat som består av Risoni, grönsaker och grillad kyckling eller fläskfile. Så det var bara att knata ner och inhandla en grillad kyckling. Då åt han med god aptit sen.Det här blir inte billigt för mormor Flisan.
    Vi saknar dig redan båda två och ser fram emot 1:a november när du kommer till mormor och Albin och ska fira din födelsedag. Då ska det bli köttbullstårta. Nospussar från Mormor och den saknande Albin.

    SvaraRadera