tisdag 24 september 2013

Lauterbrunnen, Schweiz

I mitten av september varje åker åker matte och husse på en veckas semester till Lauterbrunnen i Schweiz. Paradiset på Jorden skulle man kunna beskriva det som. Det här året fick Flisan inte följa med för vi kunde inte hitta något bra boende där vi fick ha med oss Flisan.

Däremot sökte vi reda på en fin lägenhet under tiden som vi var nere där de tillät hundar. Så nästa år kanske Flisan får följa med. Hon kommer ju inte gilla flygresan som är ca 2,5 timme och sedan ett par timmar i bil men det är mödan värd när vi väl kommer fram.

Mormor tycker däremot att Flisan ska stanna hemma med henne och Albin precis som vi löste det i år. Nåväl, vi får se hur vi gör när det närmar sig september 2014...

Husse och matte njuter av långa vandringar
 En natt kom det snö på höjd. Eiger syns i bakgrunden
 En flygande ko, ingen ovanlig syn i Schweiz
 En fin liten kalv får extra god mat av Per
 Paradiset på Jorden, Lauterbrunnen

I Schweiz är alla vänligt inställda till hundar. De får följa med på restauranger och åker gratis på tåg och bergbanor. Vi tror att Flisan skulle trivas på på alla fina vandringar som finns.

1 kommentar:

  1. Flisan skulle verkligen älska att vara i Lauterbrunnen och alla långa hajker. Just att hundar är så accepterade överallt är uppfriskande för oss som har hund, på så sett är Sverige lite väl strängt även då många caféer och ställen tummar lite på reglerna, men att kunna sätta sig på en resturang på kvällen utan av att ha en ensam hund hemma i tankarna vore kanonskönt.

    Sen är det en ganska lång resa för henne så vi får se om hon följer med 2014 eller om hon ska få mysa hemma :)

    SvaraRadera