onsdag 7 november 2012

Flisans kalas

Det blev en långsam start på födelsedagen då Flisan var slut efter alla aktiviteter tidigare i veckan. Klockan hann bli 10:30 innan matte mer eller mindre lurade fram henne där hon låg under täcket.

Vid 14-tiden kom kalasgästerna! Det var Gloria med sin matte Lillan och Bettan Bus med sin matte Linda. Vi startade kalaset med en långpromenad. Tyvärr började det regna när vi klev ut från porten så vi gick till parken i stället. Där fick tjejerna busa i flera timmar.

När vi kom tillbaka hem i värmen så hade husse gjort köttbullstårtor till tjejerna bestående av hemgjort potatismos, hemrullade köttbullar och cocktailtomater. När de tvåbenta var klara med sin middag så fick tjejerna glass, vilken lycka! Flisan fick också väldig fina presenter av sina kalasgäster. Det blev både pipleksaker, hemgjort godis och tuggben.

Behöver jag säga att det var tre väldigt trötta vovvar när kvällen led mot sitt slut. Flisan sov sig igenom nästan hela söndagen, men roligt har hon haft!

Här kommer lite bilder från kalaset:

Flisan: -Måste vi sitta still, kan vi inte få springa nu?
Tjohooo! Kom igen tjejer nu röjer vi!
 Födelsedagspresent
Presentöppning
Flisan med sin nya pipleksak
Attackgos med Linda
Flisan och Bettan busar i soffan
Gloria chillar medan galningarna söker i leksakskorgen
 Bettan: -De här leksakerna är mina!
 Gloria: -Var det någon som sa mat..? 
Husse hade gjort fantastiska köttbullstårtor
Mums! 
 Glass till efterrätt
 Matmonstren Bettan och Gloria fick slumpen...
...och Flisan fick nöja sig med resterna i Bettans skägg
 De tvåbenta fick tårta till efterrätt   

Flisan tackar sina vänner för fina presenter och härligt sällskap. Kalaset får 4 tassar av 4 möjliga säger Flisan! Vem är det som har födelsedag nästa gång? Det måste vara Gloria, det ser vi fram emot säger Flisan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar