torsdag 18 april 2013

En semesterdag i Tyresta

Under påsken hade hela familjen Eriksson tagit semester. Eftersom Flisan löpte så valde vi att stanna kvar i Stockholm. Resan till stugan i Norrbotten blev inställd då släkten har okastrerade hanar och det var inte värt att riskera något. Men vi passade på att njuta av det vackra vädret som rådde i Stockholm under hela påskveckan. Bilen med sommardäck plockades fram då vägarna var fria från väta men i skogen låg det mycket snö kvar och det var broddar på som gällde. Vi krokade ihop med Lillan och Gloria och tillsammans njöt vi av solen som värmde.
 
 En överlycklig Flisan som vet vart vi är på väg
 Obligatorisk korvgrillning vid isbelagda Årsjön
 Gloria och Flisan busar i snön
 Maten smakar godast ute
 Både tvåbenta och fyrbenta njuter i solen
 Gloria: -Stanna! Vänta på mig
 Flisan: -Men skynda på Glorris, det är är ju kul!
Lillan och matte njuter i vårsolen!
 
Som vanligt hade vi en härlig dag ute i Tyresta Nationalpark. Parken är verkligen vacker i alla väder. Glorris och Flisan var lyckliga som få och njöt av friheten, solen och sällskapet. Det blev till och med en hel del lek från Glorias sida vilket Flisan tyckte var jättekul. Snart är det dags för ett nytt besök!

1 kommentar:

  1. Flisan är inte så förtjust i att åka bil men om vi tar ner taket eller rutorna gör hon som de flesta andra hundar och lutar sig ut eller upp om taket är nere och sniffar i vinden, tror det är som en turbo för nosen :)

    Vi saknade Snipen men vi hade en väldigt skön Påsk i Stockholm med massor av utomhus aktiviteter

    SvaraRadera